Redactie

Redactie

in Nieuws

Westeneng Accountants + Adviseurs sluit zich aan bij Vallei Accountants

Woudenberg - Westeneng Accountants + Adviseurs uit Barneveld sluit zich aan bij Vallei Accountants te Woudenberg. Vallei Accountants versterkt door deze acquisitie haar marktpositie. 

Westeneng heeft sinds haar oprichting in 1957 een duidelijke focus op advisering voor het Midden- en Kleinbedrijf en de agrarische sector. Vallei is opgericht in 2009 met een frisse visie en een vernieuwende blik en kenmerkt zich door passie, kwaliteit en ondernemerschap. 

Beide kantoren sluiten qua kernwaarden en cultuur goed op elkaar aan. Ze kenmerken zich door een no-nonsens mentaliteit, een mensgerichte aanpak, aandacht voor de klant, passie, korte lijnen en het leveren van hoge kwaliteit. Sinds enkele jaren heeft Westeneng de online oplossingen Blinc en Focus in de markt gezet om hiermee real-time inzicht te creëren op basis waarvan snel kan worden geschakeld. De huidige vennoten van Westeneng zullen de komende jaren actief bij het kantoor betrokken blijven. 

Door het bundelen van de krachten van Vallei en Westeneng ontstaat er een nieuwe combinatie die met circa 65 collega’s werkzaam zal zijn vanuit Woudenberg en Barneveld. Zij richt zich op het Midden- en Kleinbedrijf, de agrarische sector en de (wettelijke) controle van ondernemingen en organisaties in de publieke sector. 

Meer informatie over beide kantoren is te vinden op vallei-accountants.nl, vallei-agri.nl en westeneng.nl