HRM-advies

Uw personeel vormt uw belangrijkste kapitaal. Maar alleen onder de juiste omstandigheden komen uw mensen tot bloei. Wilt u vooruit bewegen, dan is het belangrijk dat uw personeelszaken geen hindernis vormen en alle medewerkers zorgeloos aan de slag kunnen. 

Westeneng, uw adviseur voor al uw HRM-vraagstukken

Of het nu gaat om arbeidsvoorwaarden, verzekeringen, het fiscaal aantrekkelijk belonen van uw mensen of subsidies, u kunt ons voor allerlei vraagstukken inschakelen. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving en kunnen wij beoordelen of u nog voldoet aan de huidige regels. 

Salarisadministratie

Er komt heel wat kijken bij het voeren van een salarisadministratie. Bovendien verandert wet- en regelgeving voortdurend. Wij begrijpen dat het u aan tijd en energie ontbreekt om u hier uitgebreid in te verdiepen. Gelukkig zijn onze adviseurs altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en nemen ze graag uw salarisadministratie voor hun rekening. Deze verzorgen zij geheel digitaal, zodat u en uw medewerkers snel en gemakkelijk inzicht hebben in salariszaken.

Daarnaast helpen we u met: