Redactie

Redactie

FOCUS: tijd besparen als ondernemer doe je zo

Wilt u ook grip hebben op uw bedrijfsresultaat en tijd besparen? Natuurlijk wil ik dat, zegt u allicht als ondernemer. Helaas, de praktijk leert anders. 

Tijd besparen door het scannen van de boekhouding

Grip hebben op je bedrijfsresultaat betekent dat de administratie actueel moet zijn. Door uw drukke agenda en continu veranderende fiscale wet- en regelgeving is administratie vaak een sluitpost. U zult ongetwijfeld gehoord hebben van de oplossing zoals het scannen van de boekhouding. Maar hoe zit het dan met:

Ik hoor u bij wijze van spreken al zuchten als het om zulke zaken gaat. U doet het omdat u een wettelijke bewaarplicht van 7 jaar heeft, en bijvoorbeeld geen gedoe wilt met de belasting. Maar u doet het niet omdat u het zo leuk vindt.

Tijd besparen als ondernemer én altijd en overal inzicht

Natuurlijk wilt u tijd besparen als ondernemer. Westeneng Adviseurs & Accountants denken met u mee! Wij bieden u altijd en overal inzicht in actuele cijfers om strategische keuzes te maken. Natuurlijk moet u daarvoor ook administratie bijhouden, maar wij hebben u dat zo makkelijk mogelijk gemaakt. Onze focus ligt op de toekomstgerichte ondernemers. FOCUS, ja zo hebben wij onze digitale oplossing genoemd. Wat wij u bieden:

Tijd besparen met FOCUS, de voordelen

Op deze wijze heeft u:

Meer over FOCUS

Ook nieuwsgierig geworden naar onze efficiënte wijze van administratie verwerken en tegelijk realtime inzicht krijgen in uw resultaat? Dat is nog eens grip hebben! Wij laten u graag zien hoe u tijd bespaart en profiteert van actuele gegevens. Tot binnenkort!