Geschiedenis

Westeneng helpt ondernemers al meer dan vijftig jaar vooruitkijken. We vertellen u graag meer over onze eigen heldere momenten van de afgelopen jaren.

In 1957 start de heer H. Westeneng sr. zijn administratiekantoor. Vier jaar later breidt hij zijn werkzaamheden uit met het verkopen van vastgoed. Na verloop van tijd komen zonen Kees en Jan bij hun vader werken en in 1989 neemt Kees het stokje van zijn vader over en gaat definitief verder als accountantskantoor, terwijl zoon Jan en Westeneng sr. verder gaan als makelaarskantoor.  

Westeneng Accountants en Adviseurs groeit en maakt een enorme kwaliteitsslag, met als kroon op het werk de prijs voor ‘meest klantgerichte MKB advieskantoor’ die in 2008 werd uitgereikt. Sinds 2003 bestaat de huidige maatschap uit Kees Westeneng AA/RB, Henk Bosman AA en Bennie Wijnne AA. In 2005 wordt administratiekantoor Verhoeks uit Rhenen overgenomen. Vanaf 2011 werkt al het personeel vanuit één locatie, een nieuw kantoorpand aan de Parmentierstraat in Barneveld.


Kantoor Westeneng te Barneveld

In 2013 maakt Westeneng Accountants en Adviseurs de switch naar een marktgericht kantoor. Omdat we erin geloven dat de cijfers van morgen vandaag worden gemaakt, ontwikkelden we de online portals Blinc Melkvee, Blinc Kalverhouderij en FOCUS . Hiermee hebben we zelf nog meer inzicht in de markten die we bedienen én coachen we ondernemers richting een toekomst waarin ze met actuele cijfers hun ambities kunnen waarmaken.