"Wij waarderen enorm dat Westeneng ook ongevraagd advies geeft."

Gert van der Hoef, eigenaar van Hoeflon: "Ik ervaar Westeneng als een betrokken partij die bij ons past. Als een heldere organisatie voor toekomstgerichte ondernemers heeft Westeneng één aanspreekpunt, zijn ze goed bereikbaar en werken zij met dashboards. Overzichtelijk! Daarnaast hoef je Westeneng niet te pushen om werkzaamheden te verrichten, dat gaat vanzelf. De kracht van Westeneng zit hem in het totaalpakket wat zij aanbieden van zowel administratie als salarisadministratie met daarbij één aanspreekpunt."

Unieke samenwerking

Ook zijn collega office manager Maria Rebel-Drost kan dit beamen. "Voor al onze vraagstukken op het gebied van HRM kunnen wij terecht bij onze contactpersoon Arja van de Kraats. Daarnaast verzorgt zij voor ons de salarissen.Wat de samenwerking zo uniek maakt? De persoonlijke aandacht die er is voor Hoeflon. Of het nu gaat om een vraag over salaris, over pensioen, over de arbo of wat dan ook, Arja staat namens Westeng altijd voor ons klaar! Wij waarderen enorm dat zij ook ongevraagd advies geeft wanneer zij een fiscaalvriendelijke beloningsmogelijkheid ziet."

Helder

"Westeneng werkt met een menukaart dat voor ons helderheid geeft wat de prijzen zijn. Daarnaast weten we bij wie we voor welke vragen moet zijn. Als er hulp nodig is, wordt er iemand beschikbaar gesteld. Kortom, een heldere organisatie voor toekomstgerichte ondernemers zoals wij!"

Geen nummer, maar een klant

"Natuurlijk zullen wij Westeneng Accountants en Adviseurs ook bij kennissen en collega’s aanbevelen. Omdat je geen nummer bent, maar een klant. Dit is dan ook de kracht van Westeneng."